Club-fans lachen met Peter Maes: “Genk niet in top 3? Kan gebeuren”

Club-fans lachen met Peter Maes: "Genk niet in top 3? Kan gebeuren"

01 mei 2016 17:00 - Club Brugge heeft zondagavond uitgepakt met een klinkende 3-1-zege tegen KRC Genk. Stefano Denswil, Ruud Vormer en Lior Refaelov namen de Brugse doelpunten voor hun rekening. Dat alles tot groot jolijt van de blauw-zwarte aanhang, die Genk-coach Peter Maes van antwoord dienden.

Maes pakte de afgelopen maanden uit met enkele opvallende uitspraken over Club. Zo zou blauw-zwart niet bij de eerste 3 eindigen, hoopte hij dat Anderlecht van Club zou winnen en predikte hij dat AA Gent kampioen zou worden. Na de 3-1-zege kreeg Maes al die uitspraken als een boemerang in zijn gezicht. Tijdens de wedstrijd via gezangen, maar ook op sociale media.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.