Club-fans lachen met Peter Maes: “In your face”

Club-fans lachen met Peter Maes

27 mei 2016 07:30 - Peter Maes deed tijdens het voorbije voetbalseizoen heel wat uitspraken waaruit bleek dat hij het niet voor Blauw-Zwart heeft: “Club eindigt niet bij de eerste 3. Ik hoop dat Anderlecht wint tegen Club. Izquierdo moet geschorst worden. Club wordt geen kampioen, maar Gent” en ga zo maar door. Die uitspraken kreeg de Genkse coach donderdagavond als een boemerang in zijn gezicht gegooid. 

KRC Genk verloor donderdagavond met 2-0 tegen Sporting Charleroi en ziet zo zijn kansen op Europees voetbal aanzienlijk slinken. Als de Carolo’s er in de terugwedstrijd in de Cristal Arena in slagen om één keer te scoren, moeten de Limburgers maar liefst 4 doelpunten maken om die scheve situatie alsnog recht te zetten. Dat alles tot groot jolijt van een groot deel van de Brugse aanhang.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.