Club-fans lanceren speciaal liedje voor Sander Coopman

Club-fans lanceren nieuw liedje voor Sander Coopman

28 mei 2016 01:00 - Sander Coopman kwam tijdens afgelopen voetbalseizoen vijf keer in actie voor Club Brugge. In de wedstrijden tegen Genk, Sint-Truiden en Zulte Waregem stond de 21-jarige middenvelder 90 minuten tussen de lijnen. Tegen Moeskroen (10′) en KV Oostende (4′) moest hij tevreden zijn met een invalbeurt. 

Heel wat Club-fans gunden het Coopman dan ook om in de laatste match tegen KV Oostende nog wat minuten te vergaren. Maar Michel Preud’homme koos – niet onlogisch – voor de kampioenenploeg van tegen Anderlecht.

De grote meerderheid van de Brugse aanhang ziet potentieel in Coopman en hoopt dat hij ook volgend seizoen nog het shirt van Blauw-Zwart draagt. En er is ook al een eerste aanzet tot een speciaal liedje voor hem! Dat en nog veel meer leuks zie je in onderstaande compilatie.

Liedje voor Coopman (vanaf 2:31 tot 2:54)

Misschien vervolledigen met onderstaande tekst?

Ja dat is Coop Coop Coopman
Ja Sander is een voetbalbeest
Coop Coop Coopman
Scoren voor Club Brugge
En ’t is voor ons weer feest

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.