Club-fans slagen in opmerkelijk verzoek

Club-fans slagen in opmerkelijk verzoek

30 mei 2016 01:00 - Club Brugge en zijn fans hebben er lang op moeten wachten, maar zondagavond kwam eindelijk het bevrijdende nieuws: Michel Preud’homme is ook volgend seizoen nog coach van Blauw-Zwart! Dat zorgde voor immense vreugde op sociale media en een mooie verwezenlijking van de Brugse aanhang.

Vrijdagavond riep radiopresentator en Club-fan Sven Ornelis op om van #michelresteavecnous een trending topic te maken op Twitter. Een allesbehalve eenvoudige opgave, maar de Blauw-Zwarte familie liet zich niet kennen en slaagde in zijn opzet. Voorts heel wat uitzinnige reacties van dolgelukkige Club-fans. Een bloemlezing.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.