Club-fans willen de spelers op deze manier verwelkomen zondag!

Club-fans willen de spelers op deze manier verwelkomen zondag!

10 mei 2016 17:59 - Iedereen met Blauw-Zwart bloed zit momenteel op het puntje van zijn stoel voor dé match van het jaar tegen Anderlecht. Als Club Brugge zondag aan het langste eind trekt, heeft het zijn veertiende landstitel beet. Aan de supporters zal het alvast niet liggen!

De fans van Club Brugge willen namelijk de spelersbus verwelkomen aan het stadion. Tussen 13u en 13.30u arriveert de spelersbus in Jan Breydel. Het is de bedoeling om met een Blauw-Zwarte massa onze helden dan al volop aan te moedigen.

Dat kan met gezangen, sjaals, vlaggen, pyro,… Maar houd het aub plezant voor iedereen. Zo zouden bommetjes van slechte smaak getuigen in de huidige tijden. Zet daarentegen je keel open en geef onze jongens meteen een extra boost! Wie interesse heeft, kan zich HIER op aanwezig zetten.

Onderstaand alvast een voorbeeldje van Liverpool-fans, toen zij de spelers van The Reds opwachtten voor aanvang van de Europa League-clash tegen Villarreal. Liverpool wiste de 1-0-nederlaag uit de heenwedstrijd uit en won op Anfield met 3-0.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.