Club-fans willen Olympialaan onder handen pakken voor topper tegen Anderlecht

Club-fans willen Olympialaan onder handen pakken voor topper tegen Anderlecht

10 mei 2016 16:41 - Club Brugge en zijn supporters leven toe naar dé match van het jaar. Als Club straks wint van Anderlecht is het voor het eerst in 11 jaar kampioen! Voor die gelegenheid wil het Blauw-Zwarte supporterslegioen opnieuw zijn beste beentje voorzetten.

“We willen ervoor zorgen dat de Olympialaan deze week volledig Blauw-Zwart kleurt”, vertelt Kris V aan BlauwZwartFans. “Op die manier kunnen we de spelers een hart onder de riem steken en ze hopelijk naar de titel loodsen.”

“Alle bewoners van de Olympialaan mogen dus hun sjaals, vlaggen of wat dan ook van Club Brugge buiten hangen. Blue Army zal alvast voor een hele hoop vlaggen en wimpels zorgen en ook andere supportersclubs willen hun steentje bijdragen. Zo creëren we een fantastische Blauw-Zwarte erehaag.” Wie wil deelnemen aan deze heuse ‘Flag Day Olympialaan’, kan ook op het Facebook evenement terecht.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.