Club grijpt naast 2 transferdoelwitten, maar legt ook 2 spelers onder contract

Club grijpt naast 2 spelers, maar legt ook 2 spelers onder contract

04 mei 2016 17:30 - Club Brugge bereidt zich momenteel volop voor op de laatste vier Play-Off-wedstrijden. Achter de schermen is er aandacht voor de toekomst. Zo bouwen Vincent Mannaert & co aan de ploeg van volgend seizoen.

Club had volgens Correio do Povo interesse in Jackson, een 26-jarige verdediger van het Braziliaanse Internacional. Vorig jaar werd hij uitgeleend aan Palmeiras (ex-ploeg Leandro Pereira), maar intussen zou Jackson voor Bahia gekozen hebben.

Daarnaast zal ook Kye Rowles niet richting Jan Breydel trekken. De 17-jarige verdediger kwam in maart testen bij Club Brugge, maar tekende dinsdag een profcontract bij Brisbane Roar. Dat maakte de Australische club bekend. Blauw-Zwart zou Rowles naar verluidt wel op de voet blijven volgen. De jonge international wordt immers bestempeld als een groot talent.

Tot slot ook goed nieuws. Club heeft immers een akkoord bereikt met twee beloften: de 18-jarige Jellert Van Landschoot (een linksvoetige middenvelder) en de 17-jarige Daouda Peeters (een verdedigende middenvelder). Een dikke proficiat vanwege BlauwZwartFans!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.

, , , ,

Comments are closed.