‘Club heeft opmerkelijke overeenkomst gesloten met Preud’homme’

'Club heeft een opmerkelijke overeenkomst gesloten met Preud’homme'

25 mei 2016 01:00 - Michel Preud’homme wikt en weegt momenteel of hij ook volgend seizoen nog in Jan Breydel vertoeft. In de tussentijd heeft het Brugse bestuur wel al een opvallende deal gesloten met de Luikenaar.

Als Preud’homme straks kiest om Club te verlaten en een sabbatjaar in te lassen, zal Blauw-Zwart geen geld van hem eisen. Nochtans zou MPH in dat geval zijn nog drie jaar lopende contract verbreken. Maar omdat Club hem zo dankbaar is voor de behaalde successen, gunnen ze Preud’homme zijn eventueel gewenste rust.

Mocht Preud’homme al na 1 tot 3 maanden tóch een nieuwe club vinden, dan zou er 500.000 euro aan Club betaald moeten worden. Dat meldt La Capitale. Dus ook als de Brugse coach zou beslissen om bondscoach te worden.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.