Club heeft opvolger voor Meunier in het vizier

Club heeft opvolger voor Meunier in het vizier

07 mei 2016 04:00 - Zonder blessures speelde Thomas Meunier niet meer bij Club Brugge. Komende zomer zal de 24-jarige verdediger zo goed als zeker wél andere oorden opzoeken. Club moet dus op zoek naar een vervanger en vindt die mogelijk in de Jupiler Pro League.

Volgens Het Laatste Nieuws staat Laurent Jans in de belangstelling van Blauw-Zwart. De 23-jarige verdediger van Waasland-Beveren zou de concurrent moeten worden van de minder ervaren Dion Cools. Zeker omdat het niet duidelijk is of Davy De fauw zijn aflopende contract zal verlengen. De 35-jarige verdediger kreeg een voorstel van één jaar aan verminderde voorwaarden en twijfelt of hij in Jan Breydel blijft.

Club ziet in Jans hetzelfde profiel als Meunier, een aanvallend ingestelde rechtsback. Als Luxemburgs international (30 caps) beschikt Jans bovendien over de nodige ervaring. Naar verluidt heeft Blauw-Zwart zijn interesse al te kennen gegeven aan de Waaslanders. De onderhandelingen moeten wel nog van start gaan. Naast Jans wil Club ook Thibault Moulin (als back-up voor Ruud Vormer) van Waasland-Beveren binnenhalen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.