‘Club heeft opvolger voor Simons op het oog’

'Club heeft opvolger voor Simons op het oog'

24 mei 2016 17:45 - Timmy Simons zal ook volgend seizoen nog in Jan Breydel te bewonderen zijn. Tijdens de kampioenenhuldiging kondigde de kapitein van Club Brugge immers aan dat hij volgend seizoen mee de Champions League ingaat. 

Vincent Mannaert gaf eerder al aan dat Club nog versterking zoekt op het middenveld. Zo wordt er gezocht naar een opvolger voor Simons. “Timmy zegt het zelf: ‘Kom maar, vind maar iemand die beter is, maar ik geef geen cadeaus, hé”, vertelde onze algemeen manager.

Volgens La Dernière Heure heeft Club zijn oog op Damien Marcq laten vallen. De 27-jarige Fransman is een vaste basisspeler onder trainer Felice Mazzu en vertoeft al 3 jaar op Mambourg. Eerder droeg hij het shirt van Caen in de Franse Ligue 2.

Club zal alleszins niet diep in de buidel moeten tasten. Marcq heeft immers nog maar een contract tot volgende zomer bij Charleroi. Club heeft zijn pijlen ook nog altijd gericht op Thibault Moulin van Waasland-Beveren.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.