Club legt eerste drie oefenwedstrijden vast

Club legt eerste drie oefenwedstrijden vast

25 mei 2016 15:10 - Een groot deel van de Brugse spelersgroep vertoeft momenteel in het zonnige Ibiza, maar intussen wordt er achter de schermen gewoon verder gewerkt bij Club Brugge. Zo kunnen de eerste drie oefenwedstrijden van voetbalseizoen 2016-2017 alvast in de agenda genoteerd worden.

Binnen exact een maand, op zaterdag 25 juni, start de voorbereiding met een oefenpartij tegen VV Westkapelle. Vier dagen later, op woensdag 29 juni, oefent Club tegen KM Torhout 1992. Op zaterdag 2 juli is KSV Oudenaarde de tegenstander van Blauw-Zwart. De drie wedstrijden vinden plaats om 19u. Informatie over de tickets volgt in een latere fase. Dat meldt de officiële website.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.