Club mag zich al opmaken voor één van deze toppers in de Champions League

Club-fan schrijft aandoenlijke brief over het Club-virus 49R Jeans, Geuze St. Louis, Assubel en VTM

16 mei 2016 15:49 - Het behalen van de titel betekent niet alleen dat er twee dagen lang zwaar gevierd wordt in Brugge, maar ook dat de Champions League volgend seizoen opnieuw het Jan Breydelstadion aandoet. Net als de titel zal dat gebeuren elf jaar na de vorige deelname, in het seizoen 2005/06. Club zal daarin sowieso al één absolute topper treffen.

Omdat de Belgische competitie te laag staat op de ranking van de UEFA, zal Club immers bij de loting sowieso niet in pot 1 belanden, die voorbestemd is voor de kampioenen uit de grootste Europese competitie. Dat weet Stadion. Dat betekent dat Club sowieso één van onderstaande teams zal treffen, die wél in pot 1 zitten:

Atlético Madrid/ Real Madrid (winnaar Champions League ‘15/’16)
FC Barcelona (kampioen Spanje)
Bayern München (kampioen Duitsland)
Benfica (kampioen Portugal)
CSKA Moskou/ FK Rostov/ Zenit (kampioen Rusland)
Juventus (kampioen Italië)
Leicester (kampioen Engeland)
Paris Saint-Germain (kampioen Frankrijk)

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.