Club polst naar smaakmaker uit de Jupiler Pro League

Club polst naar smaakmaker uit de Jupiler Pro League

19 mei 2016 01:00 - Het zou zomaar kunnen dat Club Brugge zijn aartsrivaal uit Brussel straks opnieuw een hak zet. Anderlecht zag Blauw-Zwart afgelopen zondag met de titel aan de haal gaan en moet nu ook vrezen dat één van zijn belangrijkste transfertargets in extremis naar Jan Breydel verkast.

Sofiane Hanni heeft een uitstekend seizoen achter de rug met KV Mechelen. De 25-jarige middenvelder vond maar liefst 17 keer de weg naar doel voor Malinwa. De Franse Algerijn mikt nu op een transfer naar een Belgische topclub en aanvankelijk leek zijn overgang naar Anderlecht zo goed als in kannen en kruiken.

Maar volgens Het Nieuwsblad kreeg KV Mechelen onlangs een telefoontje van Club Brugge. Er werd daarbij geïnformeerd naar de situatie van Hanni. Volgens diezelfde krant heeft Hanni wel al zijn woord gegeven aan Anderlecht. Een akkoord tussen Paars-Wit en KVM zou niet veraf zijn, maar mogelijk zorgt Club – dat volgend seizoen in de Champions League aantreedt – alsnog voor een verrassing.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.