Club-spelers hebben belangrijke boodschap voor de fans

Club-spelers hebben belangrijke boodschap voor de fans

12 mei 2016 18:30 - Club Brugge kan zondag voor het eerst in 11 jaar kampioen spelen. De Brugse aanhang zit nú al op het puntje van zijn stoel en plande in aanloop naar de kraker tegen Anderlecht allerlei initiatieven. Maar één daarvan zal niet doorgaan. 

Zo beslisten Club en enkele supportersdelegaties dat de geplande veldbestorming niet zal plaatsvinden. “Onze spelers willen bij een eventuele viering zondag vieren met alle supporters. Een veldbestorming maakt dat onmogelijk”, klinkt het bij woordvoerder Kirsten Willem. En ook de spelers maken duidelijk dat ze graag zouden hebben dat de Brugse aanhang vanaf de zijlijn meeviert.

Voor ons als supporters is het zondag dus de omgekeerde wereld ten opzichte van de spelers. Eerst #bluvnstoan en dan (hopelijk) heel de nacht #bluvngoan. Come on you blues!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.