Club-spelers mogen deze kampioenenpremie onder elkaar verdelen

Club-spelers mogen deze kampioenenpremie onder elkaar verdelen

10 mei 2016 02:30 - Zondag kan Club Brugge eindelijk zijn veertiende landstitel pakken. Blauw-Zwart moet daarvoor wel voorbij RSC Anderlecht zien te geraken, hetgeen in de vorige drie confrontaties niet lukte. Als de Brugse spelers daar komend weekend wél in slagen, passeren ze langs de kassa.

Er is namelijk een kampioenenpremie van 2,5 miljoen euro voorzien. Volgens HLN mogen de Bruggelingen die mooie som onder elkaar verdelen bij een titel. Het is niet zo dat iedereen hetzelfde bedrag krijgt. Er wordt een sportieve sleutel gehanteerd. Dat wil zeggen dat spelers met meer minuten ook meer geld incasseren.

De gemiddelde kampioenenpremie per speler bedraagt zo’n 100.000 euro. Spelers die quasi elke match tussen de lijnen stonden, mogen ongeveer 140.000 euro op de bankrekening bijschrijven. Ook Obbi Oulare (Watford) en Victor Vazquez (Cruz Azul) supporteren straks voor Club. Zij krijgen immers ook nog een deel van de kampioenenpremie.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.