Club-spelers steken zieke fan hart onder de riem

Club-spelers steken zieke fan hart onder de riem

21 mei 2016 03:00 - Club Brugge won afgelopen donderdag een in feite overbodige wedstrijd aan de Gaverbeek. Blauw-Zwart haalde het met 0-2 van Zulte Waregem na doelpunten van Jelle Vossen en Wesley Moraes. Na de match maakten de spelers tijd voor een ernstig zieke supporter.

Franky Sarrasin – beter bekend als ‘Sarra’ – is al jaar en dag een diehard fan van Club Brugge. Nu hij ernstig ziek is, hoopt de hele Club-familie dat Franky snel weer aan de beterhand is.

Afgelopen woensdag was er echter opnieuw een complicatie, waardoor Franky zelfs niet meer kon en mocht praten. Eén dag na het slechte nieuws staken de Club-spelers Sarra een hart onder de riem met bovenstaand spandoek. Bij deze wil ook BlauwZwartFans zijn medeleven betuigen. Wij bidden dat alles weer goedkomt. You’ll Never Walk Alone!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.