Club trekt aan de mouw van talentvolle doelman

Club trekt aan de mouw van talentvolle doelman

03 mei 2016 03:30 - Club Brugge staat op vier Play-Off-speeldagen van een eventuele titel, maar denkt in de tussentijd ook volop aan de ploeg van de toekomst. Zo worden er achter de schermen plannen gesmeed om een nieuwe doelman aan te trekken.

Volgens Het Nieuwsblad staat Pieter Caubergh op het verlanglijstje van Blauw-Zwart. De 17-jarige goalie van Patro Eisden Maasmechelen genoot zijn opleiding bij KRC Genk en wordt gezien als een talentvolle doelman. Afgelopen zaterdag liet Caubergh, ondanks de 3-0-nederlaag tegen promovendus WS Brussels, nog van zich spreken door enkele prima tussenkomsten. Ook Anderlecht zou interesse hebben in het jonge sluitstuk.

“Fijn te horen dat er grote clubs komen aankloppen”, vertelt Caubergh. “We bekijken of het al interessant is de stap nu al te zetten of hier bij Patro eerst nog wat ervaring op te doen. Spelen in de hoogste amateurklasse lijkt op dat vlak nog altijd interessanter dan bij de U19 van een grote club te spelen. Ideaal zou zijn dat die eersteklasser me eerst nog zou uitlenen aan bijvoorbeeld Patro.” Club slaagde er onlangs ook al in om de 14-jarige Nick Shinton, eveneens een doelman, binnen te halen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.