Club vreest voor blessure Ludovic Butelle

Club vreest voor blessure absolute sterkhouder

02 mei 2016 00:30 - Club Brugge won zondagavond met 3-1 van KRC Genk. Stefano Denswil, Ruud Vormer en Lior Refaelov brachten Jan Breydel elk met één doelpunt tot drie keer toe in extase. Niets dan lachende gezichten dus, al moet er wel gevreesd worden voor een kwetsuur van een basispion.

Ludovic Butelle heeft mogelijk een blessure overgehouden aan de wedstrijd tegen Racing Genk. De 33-jarige Fransman had in het laatste kwartier last aan zijn rechterknie en geraakt niet met zekerheid fit voor de komende wedstrijd(en).

“Het was een slecht contact met Mbwana Samatta”, vertelt de Brugse doelman aan Het Laatste Nieuws. “Hopelijk is het niet te erg, maar dat zullen we maandag wel zien.” Als het om een ernstige blessure gaat, neemt Sébastien Bruzzese wellicht zijn plaats tussen de Brugse palen opnieuw in.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.