Coopman: “Ongelofelijk hoe Brugge na die titel is ontploft”

Coopman Ongelofelijk hoe Brugge na die titel is ontploft

20 mei 2016 00:45 - Michel Preud’homme gunde heel wat basisspelers rust in de overbodige wedstrijd tegen Zulte Waregem. Zo konden enkele bankzitters nog eens laten zien wat ze in hun mars hebben. Eén van degenen die dat voortreffelijk deed, was Sander Coopman.

“Ik zei op voorhand dat het mooi zou zijn om als voormalig jeugdspeler eens op Zulte te spelen”, opent Coopman op de officiële site. “Het was een mooie kans omdat de coach verschillende andere spelers wilde laten starten. En ik denk wel dat ik tevreden kan terugblikken op mijn match. Zo ben ik heel tevreden met mijn assist op Jelle Vossen, die een goede loopbeweging maakte.”

“Ik voel wel dat ik nog beter kan… Vooral op fysiek vlak, maar dat komt wel door meer matchen te spelen”, gaat de 21-jarige middenvelder verder. “Ik denk wel dat ik een goede indruk heb nagelaten naar volgend seizoen toe. De coach gaf me voor de match de raad om vooral mijn eigen spel te spelen, tussen de lijnen te lopen en assists proberen te geven. De rechterkant is immers niet echt mijn vaste positie.”

Tot slot blikte Coopman terug op de festiviteiten na het binnenhalen van de veertiende landstitel. “Je gaat daar natuurlijk volledig in mee en je bent uiteraard zeer blij en tevreden met de titel, aangezien je gedurende een gans seizoen toch bij de groep hoorde. Als je uiteindelijk ziet hoe Brugge na die titel ontploft is… Dat is ongelofelijk! Er is enorm gefeest, maar dat is ook normaal als je zo’n lastig seizoen als kampioen kan afsluiten. Dan mag je wel eens uit de bol gaan.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.