Coucke heeft speciaal verzoek voor Preud’homme

Coucke heeft speciaal verzoek voor Preud'homme

22 mei 2016 16:00 - Zondagnamiddag stonden Club Brugge en KV Oostende tegenover elkaar in een match zonder inzet. Blauw-Zwart was immers al kampioen en de Kustboys waren al zeker van de vijfde plaats. Maar Marc Coucke heeft zo zijn eigen regels om de match alsnog spanning in te blazen.

De voorzitter van KV Oostende stelde vooraf namelijk voor om de wedstrijd tussen de herfst- en lentekampioen te laten beslissen over het Champions League-ticket. De “Allez Michel, reste avec nous”-gezangen van de Brugse supporters pareerde hij met een “Allez Michel, marque pour nous”-verzoek. Onderstaand het volledige matchverslag à la Coucke.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.