Coulibaly excuseert zich voor gemene overtreding, Butelle reageert

Coulibaly excuseert zich voor gemene overtreding, Butelle reageert

11 mei 2016 04:00 - Kalifa Coulibaly ging afgelopen zondag over de schreef. Al na 12 minuten plantte de aanvaller van AA Gent zijn studs op de knie van Ludovic Butelle. De spits werd opgeroepen door de Reviewcommissie en excuseerde zich intussen bij de doelman van Club Brugge.

“Graag wil ik mijn excuses aanbieden aan de keeper van Club Brugge, Ludovic Butelle, voor het maken van mijn overtreding”, klinkt het via het officiële Twitter-account van Coulibaly. “Ik heb een mooie blauwe plek, maar ik vergeef je”, lacht Butelle.

Herbekijk HIER hoe Coulibaly Butelle torpedeerde.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.