Dan toch goed nieuws voor Refaelov?

Dan toch goed nieuws voor Refaelov

18 mei 2016 00:15 - Lior Refaelov moest tijdens de cruciale weken van het kampioenschap langs de zijlijn toekijken. Zo miste hij de uitmatch in Gent en ook de kampioenenmatch tegen Anderlecht. De 30-jarige Israëliër heeft immers last van pubalgie aan de buikspieren. 

Maar dat neemt niet weg dat Refaelov dit seizoen niet meer in actie komt. Hij is naar verluidt namelijk vastberaden om komende zondag tijdens de laatste thuismatch tegen KV Oostende nog eens op te draven. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Dinsdag trekt Refaelov vervolgens naar de dokter om te kijken hoe zijn pubalgie geëvolueerd is. Hij voelt naar eigen zeggen beterschap en wordt mogelijk dan toch niet geopereerd. Rafa hoopt dat hij een operatie kan vermijden mits voldoende rust. Als uit de diagnose blijkt dat hij tóch geopereerd moet worden, zal hij de voorbereiding van volgend seizoen aan zich voorbij moeten laten gaan.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.