Dan toch nog EK-hoop voor Bjorn Engels?

Dan toch nog EK-hoop voor Bjorn Engels

19 mei 2016 21:46 - Een dagje na het vieren van de landstitel met Club Brugge kreeg Bjorn Engels slecht nieuws. De 21-jarige verdediger bleek immers een spierscheur in de lies te hebben en zou bijgevolg sowieso het EK missen. Althans, zo klonk het aanvankelijk. Maar intussen lijkt bondscoach Marc Wilmots terug te komen op zijn eerdere woorden.

Na de persconferentie op de donderdagtraining zette Wilmots de EK-deur opnieuw op een kier voor Engels. “Wat er gezegd is tussen mij en Engels blijft tussen ons. Maar jullie weten ook dat ik desnoods ook na 31 mei nog een verdediger kan oproepen? De kans is heel klein, maar misschien gaat hij toch nog mee naar het EK. Lombaerts en Vermaelen moeten nog controles ondergaan, het is ook afhankelijk van hun fitheid”, citeert Het Nieuwsblad Wilmots.

Ondanks de blessurezorgen rond Lombaerts en Vermaelen onderneemt Wilmots voorlopig geen actie. “Momenteel roep ik niemand extra op, dus we blijven voorlopig met 23 spelers. Alle reservespelers hebben hun programma gekregen, ze hebben allemaal laten weten dat ze dat trouw volgen. Maar ik vind het jammer voor Bjorn Engels. Ik wilde hem een kans geven, maar zag de foto’s: een scheur van twee centimeter, dan ben je drie weken out. Binnen drie weken zitten we al in Bordeaux, dan is het nogal kort dag.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.