Davy De fauw komt met heuglijk nieuws

Davy De fauw komt met heuglijk nieuws

18 mei 2016 05:00 - Heerlijke tijden voor Davy De fauw. De 34-jarige verdediger van Club Brugge mocht afgelopen zondag de veertiende landstitel van Blauw-Zwart vieren en kwam dinsdagavond met nog meer heuglijk nieuws.

De fauw wordt namelijk papa! Dat kondigde hij zelf aan op zijn officiële Instagram-account. De polyvalente verdediger vierde het goede nieuws met onder meer een foto in het Jan Breydelstadion. “Coming soon”, luidt zijn bijschrift.

Davy De fauw wordt papa

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.