De 11 namen bij AA Gent en Club Brugge

De 11 namen bij AA Gent en Club Brugge

08 mei 2016 14:00 - Zondagavond gaat Club Brugge in de Ghelamco Arena op zoek naar een driepunter tegen AA Gent. Door de late 2-1-overwinning van Anderlecht tegen KV Oostende schiet Blauw-Zwart immers niet veel op met een punt. 

Michel Preud’homme kan tegen de Buffalo’s geen beroep doen op Bernie Ibini (kuitbeenbreuk) en Benoît Poulain (gescheurde enkelligamenten). Ruud Vormer, Lior Refaelov en Abdoulay Diaby ondervinden hinder van de buikspieren. Refaelov is zoals eerder gemeld niet fit geraakt. Hij heeft last van pubalgie en moet naar verluidt geopereerd worden komende zomer. Claudemir vervangt hem.

Hein Vanhaezebrouck moet het in de Slag om Vlaanderen zonder Nana Asare stellen. Hij is onvoldoende hersteld van een blessure aan de rug. Brecht Dejaegere, Peter Olayinka, Brian Vandenbussche en Elhamed Hatem zijn er eveneens niet bij.

Opstelling Club Brugge

Opstelling Club Brugge

Opstelling AA Gent

Sels – Mitrovic, Gershon, Nielsen – Foket, Kums, Neto, Milicevic, Saief – Coulibaly, Depoitre

Wisselspelers: Thoelen, Rafinha, Schoofs, Van Der Bruggen, Deaux, Wikheim, Simon, Diedhiou

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.