De 11 namen bij Club Brugge en Anderlecht

De 11 namen bij Club Brugge en Anderlecht

15 mei 2016 13:27 - Eindelijk is het zover! Vandaag kan Club Brugge voor het eerst in 11 jaar tijd de landstitel grijpen. Maar dan moet Blauw-Zwart wel voorbij Anderlecht zien te geraken, hetgeen niet lukte in de vorige drie confrontaties. Trainers Michel Preud’homme en Besnik Hasi sturen onderstaande manschappen tussen de lijnen.

Weinig blessurezorgen voor Preud’homme. Eerder deze week waren er nog wat kwaaltjes bij enkele spelers, maar uiteindelijk is iedereen fit om Jan Breydel straks in extase te brengen. Enkel Benoît Poulain en Bernie Ibini vertoeven nog in de Brugse ziekenboeg. Lior Refaelov haalt uiteindelijk de aftrap niet.

Meer zorgen zijn er voor Hasi. Hij kan in deze absolute kraker geen beroep doen op Steven Defour, Andy Najar, Kara Mbodj, Leya Iseka en Ivan Obradović. Vooral in de defensie heeft de Albanese Kosovaar dus moeten puzzelen

Opstelling Club Brugge – Anderlecht

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.