De 11 namen bij Club Brugge en KRC Genk

De 11 namen bij Club Brugge en KRC Genk

01 mei 2016 15:45 - Zondagavond ontvangt Club Brugge het KRC Genk van Peter Maes. In de vorige drie confrontaties verloor blauw-zwart twee keer in de Cristal Arena (3-2 en 4-2), maar won het in Jan Breydel (1-0). Dat willen Michel Preud’homme en zijn manschappen vandaag opnieuw doen. Anderlecht heeft door de overwinning tegen AA Gent immers evenveel punten dan Club.

Preud’homme kan tegen Racing Genk over een nagenoeg volledig fitte kern beschikken. Enkel Bernie Ibini (kuitbeenbreuk) en Benoît Poulain (gescheurde enkelligamenten) vertoeven in de Brugse ziekenboeg. Zij komen dit seizoen niet meer in actie.

Club-youngsters Tuur Dierckx, Dion Cools en Sander Coopman zaten wel in de selectie, maar moeten straks in de tribune plaatsnemen. Weinig blessurezorgen voor Peter Maes. Enkel Neeskens Kebano is er niet bij vanwege rugklachten. Joeri Van de Velde zal de wedstrijd in goede banen proberen te leiden.

Opstelling Club Brugge

Opstelling Club Brugge

Opstelling KRC Genk

Bizot, Castagne, Dewaest, Kabasele, Uronen, Ndidi, Pozuelo, Malinovskyi, Buffel, Samatta en Bailey

Wisselspelers: Köteles, Walsh, Hamalainen, Kumordzi, Buyens, Karelis en De Camargo

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.