De 11 namen bij Club Brugge en KV Oostende

De 11 namen bij Club Brugge en KV Oostende

22 mei 2016 13:15 - Club Brugge gaat tegen KV Oostende op zoek naar maar liefst 24/30 in de Play-Offs. In deze absolute galamatch brengt Michel Preud’homme – op Bjorn Engels na – de kampioenenploeg van tegen RSC Anderlecht tussen de lijnen. Brandon Mechele mag hem vervangen na zijn sterke prestatie tegen Zulte Waregem.

Lior Refaelov wilde dolgraag nog één keer het beste van zichzelf geven dit seizoen, maar heeft te veel last van zijn pubalgie om in actie te komen tegen de Kustboys. Ook Felipe Gedoz ontbrak in de selectie.

KVO-coach Yves Vanderhaeghe kan tegen Club geen beroep doen op geblesseerden Brecht Capon en Fernando Canesin. Jordan Lukaku is er eveneens niet bij, hij werd vrijgegeven voor de trainingen met de nationale ploeg.

Opstelling Club Brugge

Opstelling Club Brugge

Opstelling KV Oostende

Biebauw – Vandendriessche, Rozehnal, Milic, Antunes – Siani (c), Jali, Berrier – Musona, Akpala, El Ghanassy
Wisselspelers: Ovono, De Schutter, Cyriac, Pedersen, Jonckheere, Godwin, Godeau

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.