De Bock reageert op obscene gebaren richting Gent-aanhang

De Bock reageert op obscene gebaren richting Gent-aanhang

10 mei 2016 18:00 - Club Brugge won zondagavond met 1-4 van AA Gent. Die ruime overwinning werd vanzelfsprekend uitgebreid gevierd door de Brugse spelers. Maar Laurens De Bock ging daarbij over de schreef.

De linksachter van Club Brugge maakte naar verluidt obscene gebaren naar het publiek in de Ghelamco Arena. Zo zou De Bock zijn middelvinger opgestoken hebben en tastte hij met zijn hand naar zijn kruis. Op de opgedoken beelden is enkel te zien dat hij 2 vingers naar zijn ogen brengt en zijn tong uitsteekt naar fans van AA Gent.

Intussen heeft De Bock zijn excuses aangeboden op Facebook. “Ik begrijp dat mijn reactie na Gent-Club niet gepast was. Bij deze wil ik mij hiervoor verontschuldigen”, klinkt het.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.