De Bock vergeet de Rode Duivels even: “Zullen ze wel begrijpen”

De Bock maakt het iets té bont op oudejaarsnacht

15 mei 2016 19:35 - Ook Laurens De Bock vierde de titel van Club Brugge uitbundig. De linksachter speelde net als zijn ploegmaats een sterke wedstrijd tegen Anderlecht en stortte zich nog op het veld met veel overtuiging op een fles Jupiler, terwijl hij Play Sports te woord stond.

“Het smaakt zeker en vast, ik denk dat dit een ganse week zal smaken. Dit is ongelooflijk. Vandaag is bewezen dat echt iedereen het wou. De supporters hebben ons helemaal warm gemaakt en wij hebben het gewoon waargemaakt”, aldus een enthousiaste De Bock.

De linksachter moet zich als reserve voor het EK de komende weken nog klaarhouden en een aangepast programma volgen, maar de komende week lijkt hij toch vooral te zullen feesten. “Dat zullen ze wel verstaan denk ik”, knipoogde hij.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.