De fauw neemt afscheid van Club Brugge met deze prachtige collage

De fauw neemt afscheid van Club Brugge met deze prachtige collage

29 mei 2016 13:00 - Davy De fauw streek in juni 2014 in Jan Breydel neer. Club Brugge betaalde €200.000 voor de polyvalente verdediger van Zulte Waregem, die twee jaar later terug naar de Gaverbeek keert. De 34-jarige verdediger kon zijn Blauw-Zwarte hoofdstuk afsluiten met een titel en trekt transfervrij naar Essevee.

De fauw heeft er goed over moeten nadenken, maar verkoos uiteindelijk speelgelegenheid bij Zulte Waregem boven de kans op speelminuten in de Champions League. Op Facebook heeft de verdediger intussen ook afscheid genomen van Club Brugge. “Bedankt voor de fantastische tijden, het was een geweldige ervaring #beker #kampioen #vriendschap”, klinkt het.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.