Degryse heeft goede raad voor Preud’homme

Degryse heeft goede raad voor Preud'homme

24 mei 2016 00:30 - Blijft Michel Preud’homme bij Club Brugge of niet? Dat is de hamvraag van vandaag. En misschien ook nog van morgen en in het verdere verloop van deze week. In Extra Time denken ze dat de Luikenaar eerder beslist had om te stoppen bij Blauw-Zwart, maar dat hij door onder meer door de Brugse fans en entourage nu toch begint te twijfelen aan dat eerdere besluit.

Marc Degryse heeft alvast een duidelijke mening over MPH. “Ik denk dat hij zijn besluit had genomen om te stoppen bij Club, maar dat hij twijfelt doordat de supporters en de club blijven aandringen. Maar eigenlijk moet hij gewoon verdergaan bij Club”, oordeelt de analist.

“Preud’homme moet de uitdaging aangaan om eens twee keer na elkaar kampioen te worden, te presteren in de Champions League… Als hij thuis gaat zitten, is hij nog veel ongelukkiger. Nu heeft hij stress door de pers, want wij zijn de slechteriken en daar wil hij vanaf. Maar hij is voetbalverslaafd en heeft bovendien nog een contract voor 3 jaar. Hij moet echt verder bij Club”, besluit Degryse.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.