Degryse looft 5 Club-spelers: “Hij heeft Genk pijn gedaan”

Degryse looft 5 Club-spelers Hij heeft Genk pijn gedaan

02 mei 2016 03:15 - Club Brugge beleefde zondag een leuke avond en klopte Racing Genk met 3-1. Marc Degryse denkt dat een veertiende landstitel slechts een kwestie van tijd is voor blauw-zwart.

“Club heeft de lijn van vorige week doorgetrokken tegen Racing Genk, toch een betere tegenstander dan Zulte Waregem. Ze brachten negentig minuten lang goed voetbal. Er was druk naar voren, grinta en een enorme drive om te willen winnen”, vertelt Degryse in HLN.

“Club laat de tegenstander niet meer los, ze bijten er zich helemaal in vast. Opnieuw blonk het aanvallende compartiment uit. Refaelov, Izquierdo en Vanaken waren ook vorige week al belangrijk. De kansen die ze in het begin van de Play-Offs nog misten, worden nu wél afgemaakt. Gisteren was ook Vormer uitstekend en bracht Diaby diepgang. Hij heeft Racing Genk pijn gedaan met zijn snelheid.”

“Maar eigenlijk viel er niemand uit de toon”, gaat de analist verder. “Ik kan heel de ploeg opnoemen, iedereen speelde goed. En het feit dat ze moesten winnen omdat Anderlecht de drie punten had gepakt, heeft niet voor extra druk gezorgd. Ik denk niet dat Club Brugge dit nog zal weggeven.”

“Thuis verloren ze slechts één keer dit seizoen en ze slikken amper tegendoelpunten. Bovendien is elke speler honderd procent fit. Alles is klaar bij blauw-zwart om de titel te pakken. De honger is enorm groot. En ook de twaalfde man zal hen nog helpen in de komende twee thuiswedstrijden.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.