Denswil in de wolken met ploegmaat: “Hij is onmisbaar”

Denswil in de wolken met ploegmaat Hij is onmisbaar

02 mei 2016 13:30 - Club Brugge wervelde afgelopen zondag voorbij KRC Genk en gaf – op het openingskwartier na – weinig weg achterin. In Jan Breydel slikte blauw-zwart nog maar 10 goals in maar liefst 18 wedstrijden. Daar zit het centrale duo Engels-Denswil ongetwijfeld voor iets tussen.

“Het gaat eigenlijk uitstekend tussen mij en Bjorn”, vertelt Denswil. “Vorige keer toen ik hier (bij ProximusTV, nvdr) een interview deed, hadden we het er nog over dat hij aan het terugkeren was uit zijn blessure. En nu is hij onmisbaar.” Als kers op de taart scoorde Denswil zondagavond het openingsdoelpunt op aangeven van, jawel, Engels.

“Als je ziet hoe wij dit jaar aan het voetballen zijn, dan denk ik dat wij het uiteindelijk verdienen om kampioen te worden. Maar we hebben nog een lange weg te gaan. We moeten het wedstrijd per wedstrijd bekijken”, besluit de Nederlander.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.