Deze Bruggelingen komen in aanmerking voor de galamatch tegen KV Oostende

Deze Bruggelingen komen in aanmerking voor de galamatch tegen KV Oostende

21 mei 2016 17:39 - Club Brugge sluit zijn schitterende seizoen af met een galamatch tegen KV Oostende. Beide ploegen hebben niks meer te winnen of te verliezen en kunnen dus vrank en vrij voetballen. 

In tegenstelling tot de match van afgelopen donderdag in Zulte Waregem, wil Michel Preud’homme – op enkele spelers na – de kampioenenploeg van tegen Anderlecht tussen de lijnen brengen. Lior Refaelov wilde dolgraag nog één keer het beste van zichzelf geven dit seizoen, maar heeft te veel last om in actie te komen tegen de Kustboys. Ook Felipe Gedoz ontbreekt. Als Club wint, pakt het maar liefst 24/30 in de Play-Offs!

KVO-coach Yves Vanderhaeghe kan tegen Club geen beroep doen op geblesseerden Brecht Capon en Fernando Canesin. Jordan Lukaku is er eveneens niet bij, hij werd vrijgegeven voor de trainingen met de nationale ploeg.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Bruzzese

Verdedigers: Meunier, De fauw, Cools, Mechele, Denswil, De Bock en Bolingoli

Middenvelders: Simons, Claudemir, Vormer, Vanaken en Coopman

Aanvallers: Diaby, Vossen, Moraes, Pereira, Izquierdo en Dierckx

Selectie KV Oostende

Ovono, Biebauw, Milic, Rozehnal, Godeau, Antunes, Vandendriessche, De Schutter, Siani, Jali, Jonckheere, Berrier, Musona, El Ghanassy, Pedersen, Akpala, Godwin en Cyriac.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.