Deze Bruggelingen moeten AA Gent opzijzetten

Deze Bruggelingen moeten AA Gent opzijzetten

07 mei 2016 13:00 - Zondagavond gaat Club Brugge in de Ghelamco Arena op zoek naar een eerste driepunter sinds eind 2013. Toen won Club met 1-3 na doelpunten van Sobota (2x) en Lestienne. Eerste achtervolger Anderlecht ontvangt op de zevende speeldag in Play-Off I KV Oostende. 

Michel Preud’homme kan tegen de Buffalo’s over een nagenoeg volledig fitte kern beschikken. Enkel Bernie Ibini (kuitbeenbreuk) en Benoît Poulain (gescheurde enkelligamenten) vertoeven in de Brugse ziekenboeg. Het tweetal kan dit seizoen niet meer in actie komen. Ruud Vormer, Lior Refaelov en Abdoulay Diaby ondervinden hinder van de buikspieren, maar worden tóch aan de aftrap verwacht. Tuur Dierckx en Dion Cools ontbreken, Sander Coopman is er wél bij.

Hein Vanhaezebrouck moet het in de Slag om Vlaanderen zonder sterkhouder Nana Asare stellen. Hij is onvoldoende hersteld van een blessure aan de rug. Brecht Dejaegere, Peter Olayinka, Brian Vandenbussche en Elhamed Hatem zijn er eveneens niet bij.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Bruzzese

Verdedigers: Meunier, De fauw, Mechele, Engels, Denswil, De Bock en Bolingoli

Middenvelders: Simons, Claudemir, Vormer, Vanaken, Coopman en Gedoz

Aanvallers: Refaelov, Diaby, Vossen, Moraes, Pereira en Izquierdo

Selectie AA Gent

Selectie AA Gent

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.