Deze Bruggelingen moeten Club kampioen maken tegen Anderlecht!

Deze Bruggelingen moeten Club kampioen maken tegen Anderlecht!

14 mei 2016 16:00 - Zondag 15 mei 2016 kan de geschiedenisboeken ingaan als dé match waarin Club Brugge zijn veertiende landstitel greep. Maar dan moet Blauw-Zwart wel nog eerst voorbij Anderlecht zien te geraken…. Het titelfeest ligt in de handen van onderstaande manschappen.

Michel Preud’homme heeft weinig blessurezorgen in aanloop naar de clash tegen Paars-Wit. Eerder deze week waren er nog wat kwaaltjes bij enkele spelers, maar iedereen lijkt straks fit om Jan Breydel in extase te brengen. Enkel Benoît Poulain en Bernie Ibini vertoeven nog in de Brugse ziekenboeg. Lior Refaelov, die last heeft van pubalgie aan de buikspieren, wordt nog één keer klaargestoomd om alles op alles te zetten. Na het seizoen wordt hij geopereerd.

Meer blessurezorgen voor Besnik Hasi. Hij kan geen beroep doen op Steven Defour, Andy Najar, Kara Mbodj, Leya Iseka en Ivan Obradović. Olivier Deschacht is twijfelachtig. Vooral in de defensie moet er dus gepuzzeld worden bij Anderlecht. Wellicht kiest Hasi voor het viertal Alexander Büttner, Michaël Heylen, Bram Nuytinck en Stéphane Badji.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Bruzzese

Verdedigers: Meunier, De fauw, Engels, Mechele, Denswil, De Bock en Bolingoli

Middenvelders: Simons, Claudemir, Vormer, Vanaken, Coopman en Gedoz

Aanvallers: Refaelov, Diaby, Vossen, Pereira, Moraes en Izquierdo

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.

, ,

Comments are closed.