Diaby blikt terug op afgelopen seizoen: “Mijn relatie met hem zit goed”

Diaby blikt terug op zijn seizoen Met relatie met hem zit goed

22 mei 2016 20:00 - Michel Preud’homme wilde Abdoulay Diaby dolgraag in zijn spelerskern en de Franse Malinees bewees afgelopen seizoen waarom. Hij vond 16 keer de weg naar doel en was zo erg bepalend in de titel van Blauw-Zwart.

“We hadden graag deze wedstrijd gewonnen”, reageert Diaby na het 2-2-gelijkspel tegen KV Oostende. “Jammer genoeg is dat niet gelukt. Maar toch kan ik terugblikken op een geslaagd seizoen voor mezelf. Ik scoorde zestien doelpunten en Club kon kampioen spelen. Dit gebeurde dan nog eens op een mooie manier. Dus je kan zeker zeggen dat dit een goed seizoen geweest is.”

“Of de trainer nu blijft? Iedereen hoopt alvast dat hij een vervolg zal breien aan zijn carrière bij Club. Maar zijn besluit staat al vast, we zien wel wat zijn keuze geworden is. Ik ben alvast tevreden met hem. Het is een goede, correcte man en mijn relatie met hem zit alvast goed”, besluit Diaby op de officiële website.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.