Diaby: “Die Champions League-tegenstander wil ik vermijden”

Diaby Die Champions League-tegenstander wil ik vermijden

17 mei 2016 03:00 - Abdoulay Diaby heeft zich afgelopen zondag tot topschutter van Club Brugge gekroond. De Franse Malinees scoorde twee keer en was zo erg belangrijk in de 4-0-zege van Blauw-Zwart. Door het kampioenschap is Club nu ook al zeker van Champions League-voetbal. 

“Ik hoop dat de trainer blijft. Dan kunnen we samen de Champions League in”, opent Diaby in Het Laatste Nieuws. “Ik ben in principe niet van plan om te vertrekken. Met deze coach zijn we tot grootse prestaties in staat, ook in Europa.”

“De enige tegenstander die ik wil vermijden, is Barcelona”, lacht de 24-jarige spits. “Ik heb geen zin om negentig minuten achter de bal te lopen. Leuk is anders”, besluit hij.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.