Dramatisch nieuws voor Bjorn Engels

Dramatisch nieuws voor Engels

18 mei 2016 15:00 - Bjorn Engels voetbalde zich na veertien maanden (!) blessureleed helemaal opnieuw in de harten van de Blauw-Zwarte aanhang. Zijn goeie prestaties vielen ook bondscoach Marc Wilmots op. Daarom maakte hij deel uit van de voorselectie voor het EK. Maar de 21-jarige verdediger heeft intussen vreselijk nieuws gekregen.

Engels zal namelijk het EK missen door een spierscheur in de lies. Hij is volgens HLN drie tot vier weken out. Tegen de tijd dat hij kan revalideren, is het EK al op gang getrapt. Mogelijk roept Wilmots alsnog een andere verdediger op, omdat enkele andere spelers uit het verdedigende compartiment nog actief zijn bij hun club. Zo speelt Vermaelen de Copa del Rey met Barcelona en moet Denayer nog met Galatasaray in actie komen tijdens de Turkse bekerfinale.

Engels behoorde tot de voorselectie van 24 namen, maar uiteindelijk valt er daar nog één speler van af. Wellicht zou dat Celtic-speler Dedryck Boyata geweest zijn. Ook Nicolas Lombaerts herstelt momenteel nog van een spierscheur. Laurent Ciman is aangeduid als reserveverdediger, maar hij speelt normaal gezien nog tot 19 juni met Montreal Impact.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.