Eddy Snelders voorspelt AA Gent – Club Brugge

Eddy Snelders voorspelt AA Gent - Club Brugge

04 mei 2016 03:00 - Club Brugge leeft momenteel toe naar dé belangrijkste Slag om Vlaanderen van het seizoen. Als Michel Preud’homme en de zijnen zondag winnen in de Ghelamco Arena, kan Blauw-Zwart de week nadien in eigen huis kampioen spelen tegen Anderlecht. Eddy Snelders laat alvast zijn licht op de match schijnen.

“Bij Gent is het al weken onvoldoende”, opent de analist zijn betoog bij PlaySports. “Het laatste echte topmoment van AA Gent was die 0-3 overwinning op Standard. Toen dacht iedereen dat Gent zowaar voor een tweede keer op een rij kampioen kon spelen, maar de hele ploeg is nadien in een vormcrisis gesukkeld.”

“Ik had verwacht dat die rustperiode tussen de reguliere competitie en het begin van de Play-Offs hen soelaas zou brengen, maar dat is niet gelukt”, gaat Snelders verder. “Ze blijven ver onder de verwachtingen in deze Play-Offs en ik zie hen Club dan ook niet kloppen komend weekend.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.