Een onverwachte meevaller voor Club in de Champions League?

Een onverwachte meevaller voor Club in de Champions League

26 mei 2016 13:00 - Club Brugge pakte dit seizoen zijn veertiende landstitel en is daardoor rechtstreeks geplaatst voor de groepsfase van de Champions League. Blauw-Zwart hoopt straks het parcours van AA Gent te evenaren, maar beseft dat er dan wel het nodige geluk zal moeten zijn bij de loting.

Op donderdag 25 augustus weten we welke Champions League-tegenstanders richting Jan Breydel trekken. Club zit momenteel in POT D, maar kan met wat meeval nog naar POT C verhuizen (zie onderstaande afbeelding).

Die kans is echter relatief klein, aangezien vier van de volgende zeven clubs zich dan niet mogen plaatsen voor de groepsfase: Manchester City, FC Porto, Shakhtar Donetsk, Olympiakos, Villarreal, Ajax en Viktoria Plzen. Die zeven ploegen moeten nog voorrondes afwerken om deel te mogen nemen aan het kampioenenbal. Mocht voorgaand uitgelegd scenario zich voltrekken, dan ontloopt Club toppers als Tottenham, Lyon, Basel en Dinamo Kiev.

Mogelijke Champions League tegenstanders Club Brugge

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.