‘Eerste zomertransfer Club Brugge is zo goed als rond’

'Eerste zomertransfer Club Brugge is zo goed als rond'

10 mei 2016 04:00 - Club Brugge bereidt zich momenteel volop voor op de clash tegen Anderlecht. Maar achter de schermen wordt er ijverig aan de ploeg van volgend jaar gewerkt. Zo is de eerste zomertransfer bijna een feit.

Club is in zijn zoektocht naar een opvolger voor Thomas Meunier uitgekomen bij Laurent Jans. De 23-jarige rechtsachter van Waasland-Beveren zou komend seizoen de concurrentie moeten aangaan met Dion Cools. Naar verluidt zijn de onderhandelingen al aan de gang en zal Blauw-Zwart zijn eerste aanwinst eerstdaags voorstellen.

Club zou bereid zijn om de clausule van één miljoen euro in het contract van Jans te betalen. Anderlecht en enkele Franse clubs hadden eveneens interesse, maar lijken te laat te komen. Waasland-Beveren probeert Jans nog te overtuigen met een verbeterd contract van 3 jaar, maar daar wil de Luxemburgse international niet op ingaan. Dat meldt HLN.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.