Engels doet veelbelovende uitspraak over zijn toekomst

Goed nieuws voor Bjorn Engels

16 mei 2016 15:56 - Wat een seizoen heeft Bjorn Engels achter de rug! In december keerde hij terug na veertien maanden (!) blessureleed en meteen knokte hij zich terug in het elftal. In maart werd hij beloond met een eerste selectie voor de Rode Duivels en de kans is groot dat hij ook naar het EK mag. En ook in het buitenland kennen ze Engels al.

In Engeland klinkt het immers dat Everton de 21-jarige verdediger op zijn radar heeft staan. Dat de Premier League zijn droomcompetitie is, daar heeft Engels nooit een geheim van gemaakt. Maar toch hoeft Club niet bang te zijn om hem te verliezen.

“Op dit moment zie ik me nog niet vertrekken”, vertelde Engels maandagochtend immers aan QMusic. “Ik ben heel blij bij Club Brugge. Als je dan ziet dat we kampioen worden en volgend jaar Champions League mogen spelen, geeft dat zeker een boost om te blijven.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.