Engels: “We hebben bewezen dat we geen lelijke kampioen zijn”

Engels Dat was grote klasse van ons

15 mei 2016 18:03 - Bjorn Engels stak Stefano Okaka zondagmiddag simpel in zijn broekzak en had zo ook zijn aandeel in de makkelijke 4-0 die Club Brugge eindelijk de landstitel bezorgde. De gedachten van de jonge verdediger gingen meteen naar het laatste kampioenschap elf jaar geleden.

“Dit is gewoon een onbeschrijfelijk gevoel, als je ziet hoe de mensen hier naar toe hebben geleefd. Toen Club de laatste titel vierde, zat ik op een toernooi van de U11. Nu sta ik hier te vieren en maak ik het zelf mee”, vertelde hij tijdens de viering aan Play Sports.

“Dat het elf jaar na datum is en ook tegen Anderlecht maakt het extra speciaal. Ik las dat Club misschien een lelijke kampioen zou zijn, maar we winnen hier vandaag toch maar mooi met 4-0. Dat is een duidelijk resultaat.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.