Enthousiaste Club-fan viert kampioenschap met geniale imitatie Robert Waseige

Club-fan Peter pakt uit met heerlijke imitatie Robert Waseige

24 mei 2016 02:00 - Club Brugge en zijn fans hebben er lang op moeten wachten, maar de veertiende landstitel is er dan ook eentje om nooit meer te vergeten. Dat er na elf jaar en met een Pinkstermaandag in het vooruitzicht al eens wat alcohol genuttigd mag worden, bewijzen onderstaande beelden.

“Oh, camera!”, opent Peter van Blauw-Zwart Diksmuide, om vervolgens uit te pakken met een hilarische babbel. “Je gaat dat toch niet op Facebook zetten hé maat? Ik roep mijn auteursrecht nu in. Ik heb niet ondertekend hé.” Vrouw Wendy wil daar echter niks van weten en maant Thijs – de maker van onderstaande sfeerbeelden – aan om door te gaan met zijn opzet. En dan gebeurt dit…

Club-fan imiteert Robert Waseige (van 6:13 tot 7:42)

Op zoek naar nog meer leuke beelden? Raadpleeg dan hier deel 1 en deel 2 van de kampioenentrilogie van Thijs Feryn.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.