Flinke opdoffer voor Club: Refaelov speelt niet tegen Anderlecht

Refaelov heeft nieuw maatje bij Club: "Ik speel graag met hem samen"

15 mei 2016 12:12 - Club Brugge heeft enkele uren voor de titelmatch tegen Anderlecht nog slecht nieuws gekregen. Michel Preud’homme zal deze middag immers geen beroep kunnen doen op Lior Refaelov. De Israëliër is niet fit genoeg voor de clash.

Refaelov sukkelt al meer dan twee maanden met een pubalgie. Daardoor moest hij vorige week al verstek laten gaan voor de topper in Gent, maar bij Club deden ze er alles aan om hem alsnog klaar te stomen voor Anderlecht. Dat leek ook te gaan lukken en Refaelov werd opgenomen in de wedstrijdselectie van Preud’homme, maar volgens Sporza moet hij nu toch afhaken.

Het wordt afwachten hoe Michel Preud’homme de afwezigheid van zijn flankaanvaller zal opvangen. Mogelijk kiest hij voor dezelfde oplossing als in Gent, toen Claudemir in het elftal kwam en Vanaken wat meer naar rechts uitviel.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.