GELEKT: Snapchat foto’s waarop Nuytinck Club kapot wil maken

GELEKT Snapchat foto's waarop Nuytinck Club wil kapot maken

14 mei 2016 01:10 - Club Brugge en Anderlecht bereiden zich momenteel elk op hun manier voor op dé match van het jaar. Terwijl de honger bij Blauw-Zwart enorm groot is om eindelijk die veertiende landstitel binnen te halen, hopen ze bij Paars-Wit in de running te blijven voor hun vierendertigste kampioenschap. Bram Nuytinck lijkt er alvast vertrouwen in te hebben.

Er zijn twee Snapchat foto’s opgedoken van Anderlecht-aanvaller Imoh Ezekiel. Op de snaps van de 22-jarige Nigeriaan zien we Nuytinck ‘de show stelen’. “Hij vertelt dat we Club zondag kapot maken en hij wordt gek”, klinkt het bijschrift van Ezekiel. De foto’s zijn afkomstig van een fanaccount van Standard. Ezekiel speelde in het verleden immers ook nog voor de Rouches.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.