Goed nieuws over nieuw stadion Club Brugge

Goed nieuws over nieuw stadion Club Brugge

20 mei 2016 19:01 - Club Brugge beschikt al jaren over de meeste supporters in de Jupiler Pro League. De voorbije jaren vlogen de abonnementen de deur uit en tijdens de Play-Offs waren het zelfs Tomorrowland-toestanden om een ticket te bemachtigen. Blauw-Zwart snakt dan ook naar een nieuwe voetbaltempel en daarover is er goed nieuws!

Op Radio 2 werd vandaag namelijk verteld dat het milieueffectenrapport (MER) is goedgekeurd door de Vlaamse overheid. Het nieuwe stadion langs de Blankenbergsesteenweg zou plaats bieden aan zo’n 44.000 supporters en komt dus weer een stapje dichterbij!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.