Goed nieuws voor Bjorn Engels

Goed nieuws voor Bjorn Engels

02 mei 2016 11:00 - Club Brugge won zondagavond overtuigend met 3-1 van KRC Genk. Achteraf werd onder meer in Stadion een fase belicht waarbij Bjorn Engels al dan niet een ‘natrapbeweging’ maakte richting Alejandro Pozuelo. Maar er is goed nieuws voor de Brugse verdediger.

Wim De Coninck en Herman Brusselmans waren van mening dat Engels opgeroepen kon worden door de Reviewcommissie (zie beelden). Bijgevolg zou de cruciale pion in de Brugse defensie geschorst kunnen worden voor de resterende belangrijke wedstrijden.

Maar de Reviewcommissie komt met goed nieuws. Het KBVB-orgaan besliste namelijk om niemand te laten vervolgen naar aanleiding van de zesde speeldag in de Play-Offs.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.